petak, 15. rujna 2017.

" Viški arhipelag novi UNESCO GEOPARK "- Uspješna prezentacija našeg projekta u glavnom gradu Azora Punta Delgada na 24. Evropen Geopark Network Conference

U subotu, 9. rujna 2017. prezentirali smo naš projekt „Aspiring Geopark Vis Archipelago“ na 24.  European Geopark Network Conference u glavnom gradu Azora Ponta Delgada na otoku Sâo Miguele.

U Centro culturel e de Congressos u zgradi Teatro Micaelense, pred punom salom Grand Hall, Tvrtko Korbar i ja izveli smo prezentaciju koju smo pripremili u suradnji s članovima našeg interdisciplinarnog tima Joškom Belamarić (Institut za povijest umjetnosti „Cvito Visković“ iz Splita), Jelenom Kurtović (Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima SDŽ iz Splita), Borisom Čargom (Arheološki muzej Vis), Goranom Mladineom iz Visa. Vraćamo se iz Ponta Delgada, s Azora, s uvjerenjem da smo naš zadatak obavili ne samo korektno i profesionalno već i s puno entuzijazma što je publika primijetila kao i većina relevantnih autoriteta od kojih će zavisiti evaluacija našeg projekta na kraju evaluacijske procedure. Vraćamo se s uvjerenjem da smo otvorili vrata za ulazak Viškog arhipelaga na UNESCO-vu list Global Geopark Network. 

1 komentar:

  1. Marinko dobro jutro evo cekom da mi pošješ kontakt na firmu /plast.ponistre/ ali bice da si zaboravil..
    matko.k@seznam.cz
    +420 606627133
    fola im...

    OdgovoriIzbriši